0
Kolica 00

 

 Dixell IC111CX i IC121CX su napredni multifunkcionalni kontroleri za upravljanje čilera i toplotnih pumpi sa jednim ili sa dva (tandem) kompresora. Upotrebom Dixell-a IC111CX nemate potrebe za bilo kakvim dodatnim elementima automatike, vremenskim i pomoćnim relejima.


Na izlaze kontrolera od R1 do R4 se direktno spajaju kontaktori kompresora i pumpi dok se na ulaze ID1 do ID5 spajaju zaštitni elementi kao presostata, prekidača protoka (flow switch) bimetalnih zaštita, releja zaštite asimetrije, ispada i redosleda faza ili drugih uslovnih elemenata za zaštitu rada toplotne pumpe. U listi ispod možete da pogledate neke osnovne karakteristike kontrolera. Za detalje i mogućnosi uređaja skinite uputstvo sa nađe download stranice.

Sonde za merenje:
Pb1: NTC programibilna 
Pb2: NTC programibilna 
Pb3: NTC / 4÷20mA / 0,5V programibilna
Pb4: NTC / digitalni ulaz programibilan

Digitalni ulazi:
ID3:Visoki pritisak 
ID4:Nisiki pritisak
ID1: programibilan 
ID1: programibilan
ID1: programibilan
 
Relejni izlazi:
RL1 Kompresor 1:  8A
RL2:  8A programibilan
RL3: 8A programibilan
RL4: 8A configurable
RL5:  8A programibilan
 
Ostale karakteristike:
Napajanje 12V ac/da
Brojač radnih sati kompresora i pumpi
Mogućnost spajanja eksterne tastature VCIX610
Hot Key/Prog Tool Kit mogućnost programiranja
 

 

Dodatna Prateća Oprema

 
Dodatna prateća oprema potrebna za rad kontrolera DIXELL IC111CX  i IC121CX su transformator sa 230Vac/12Vac, set kablova DIXEL CW15 KIT i NTC sonde.
 
 

VCIX 610 Eksterna Tastatura

 
Eksterna tastatura VCIX 610 se koristi za daljinsku kontrolu i upravljanje sa čilerom to jest toplotnom pumpom. Sa centralnim kontrolerom IC 111 CX se povezuje sa dvožilnim CAB/CJ15 kablom sa namenskim konektorom. Tastatura se montira na zid uz pomoć DIXELL V-KIT kutije za montažu na zid. Tastatura VCIX 610 je opciona i nije neophodna za rad uređaja. 
 
 

Filter Sušač Tečne Linije
 
Filteri sušači tečne linije se smatraju obaveznom zaštitom zbog njihove uloge uklanjanja štetnih elemenata koji kruže zajedno sa freonom i uljem u freonskom sistemu. Bez filtera sušača u freonskoj instalaciji može doći do raznih začepljenja kao i oštećenja kompresora. Bez obzira koliko se predostrožnosti poduzme prilikom izrade ili prepravke freonske instalacije neželjene čestice uvek nađu svoj put u sistem. Ove čestice mogu biti opiljci, prašina i prljavština, štetne kiseline i vlaga.Vibraciona creva
 
Eliminatori vibracija su namenski dizajnirani sigurnosni elementi za freonske instalacije komercijalnih kao i industriskih rashladnih i klimatizacionih sistema. Osnovna funkcija gibljivih, to jest anti vibracionih creva jeste da se izbegne prenos vibracija kompresora na freonske instalacione cevi i ostale elemente sistema, i samim tim smanji rizik od oštećenja sistema i umanji nivo buke. Gibljiva creva također igraju ulogu u kompenzaciji malih termičkih ekspanzija freonske instalacije.
 

Kontaktirajte nas

​ Radno vreme ​

Ponedeljak-Petak: 8-19h
Subota: 8-12h
Nedelja neradan dan ​ ​

  • Matije Gupca 62, Subotica
  • 024 527-050
  • prodaja@lumen.rs
  • Matični broj: 08766339
  • PIB: 100846486

Potpišite se na Newsletter

Potpišite se na naš Newsletter kako bi ste bili obavešteni o novim akcijama i popustima.

Login

Nemate nalog? Registrujte se klikom na dugme dole.

  • Nalozi s prošlog sajta nisu sačuvani.
  • Pregledajte istoriju svojih porudžina.
  • Sačuvajte omiljene proizvode.